marți, 4 ianuarie 2011

CONTRACT DE ASOCIERE IN PARTICIPATIUNE


CONTRACT DE ASOCIERE IN PARTICIPATIUNE


Partile contractante :

1. S.C._______________________. cu sediul in Bucuresti, Str.________________, sc._ et._, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. ________________cod unic R........................, cont bancar …, deschis la …, reprezentata de dl____________, Administrator, in calitate de “ASOCIAT 1”
si
2. s.c. …………………………. S.R.L. cu sediul in ………………, ……………………………………, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. ………………………, cod unic ………, cont bancar …, deschis la …, reprezentata de dl , in calitate de “ASOCIAT 2”.

DISPOZITII GENERALE

Partile convin incheierea prezentului contract de asociere in participatiune in conformitate cu dispozitiile art. 251-256 din Codul Comercial, art. 942 si urmatoarele din Codul Civil.
Asocierea in participatiune, creata de parti, este o asociatie independenta, fara personalitate juridica, fiecare parte asociata pastrandu-si integral autoritatea functionala, juridica si financiara.
In cadrul asociatiei fiecare asociat contracteaza in numele sau personal si este singurul care-si asuma drepturi si obligatii. In relatiile cu tertii obligatiile contractuale revin partii care si le-a asumat.
 

ART.1 OBIECTUL CONTRACTULUI......

luni, 3 ianuarie 2011

CONTESTATIE LA POPRIRE ; SUSPENDAREA EXECUTARII; TERTUL POPRIT

DOMNULE PRESEDINTE


Subsemnatul(a) ............., domiciliat(a) in ................ in calitate de debitor poprit in dosarul nr...................prin reprezentat legal(sau in nume propriu) formulez prezenta:



infiintata prin incheierea nr. ..........din ........... de catre judecatoria................, in dosarul nr. ...........,( infiintata prin actul de executare- initiat de executorul judecatoresc) la cererea creditorului..................( S.C..............., banca.........................) domiciliat(a)(cu sediul) in .................. tert poprit fiind .............., cu sediul in ............., pe care va rog s-o admiteti si sa desfiintati ordonanta de poprire,
-(sa anulati actul de executare- initiat de executorul judecatoresc;anularea sau lamurirea titlului executoriu )
de asemenea va rog ,ca pana la solutionarea contestatie sa dispuneti suspendarea executarii prin poprire a debitului in discutie)

MOTIVELE CONTESTATIEI

In fapt, la cererea creditorului, instanta, prin ordonanta de poprire mai sus mentionata a dispus ca tertul poprit .........................sa-mi retina lunar .................. din salariul ce mi-l datoreaza, pana la concurenta sumei de ........... lei.
La data cand formulez prezenta contestatie ,datoria a fost achitata creditorului. Inscrisurile anexate la prezenta contestatie dovedesc ca nu mai sunt datornicul creditorului ,pe cale de consecinta va solicit sa admiteti contestatia si sa desfiintata ordonanta de poprire.
- (sau motive determinate de art.409 C.pr.civ.)

In drept, imi intemeiez contestatia pe dispozitiile art. 399, art. 401 lit.b,art.409 ,art.452 si urmatoarele din Codul de procedura civila.
Alaturat de prezenta contestatie depun urmatoarele acte:
dovada achitarii debitului,chitanta de plata taxa timbru in valoare de ........... lei si timbrul judiciar in valoare de ............. lei.. 
La termenul pe care il ve-ti comunica, voi solicita,pentru sustinerea contestatiei, complectarea probatoriului .
Solicit cheltuieli de judecata.
Depun contestatia in 3 ex. pentru a se comunica creditorului si tertului poprit.
Semnatura,

DOMNULUI PRESEDINTE AL JUDECATORIEI.....................